Thursday, March 10, 2011

Trip Singapore Part 1

Dah lama sangat tak online n hupdate belogku..Sian kau belog..bersawang2 ditinggalkan tuannya..:)
Kali ni nak story  molley pasal trip g Singapore..Memandangkan aku ni tak penah g Singapula..aku dan housemate2 ku mengompemkan diri tuk g Singapore..Konon2 nak celebrate dah habis meniaga..(macamlah untung RIBU2..) huhu..Untung meniaga adalah sikit..6 hengget je..(banyak tak?)ngeh3..
1st thing before nak g S'pore, kita kena la ada PASPORT..korang ada x? Kalau ada, jom la kita g lagi..huhu..kitorang g S'pore guna pasport group je..Sbb aku ni bukan selalu nak g over d sea pon..cam membazir la pulak kalau wat pasport sendiri..kan..kan..Disebabkan aku ni BERWIBAWA...(cehhh...wibawa k?) aku mnjadi KETUA PASPORT..haha..besar x jawatan? (Belum pape, dah nak belagak..adoiii..)


2 comment:

Sikurustegap said...

brape kos untuk pergi singapore?trinign nk pegi

♥ azza daha ♥ said...

kena bayar rm100 termasuk pengangkutan n pasport..kitorang g pon under agen..senang sikit..bayar n pergi..huhu..

Post a Comment