Friday, July 16, 2010

Entry ni khas for you Nana



entry kali ini, mmg special tuk my lovely fwenz..
NORFAZLIANA MOHAMAD KASIM
Kenapa ya entry ini tuk dia??
sebab....
dia bestt..:)
Nana..i have a lot of sweet moment wit you dear..
n actually aku terharu giler dengan comment kamu kat fb aku..
ni dia..


nana..
thanks 4 being my fwen k..
kau selalu ada...
kau ada time aku nak bercerita,
kau ada time aku gembira,
kau ada time aku sedih,
kau ada time aku lapar,
kau ada time kita nak tidur,
kau ada time kita bangun pagi,
kau ada tike kita nak g class,
kau ada time kita nak g makan
kau ada time kita nak wat lab report
and i hope..
u wil laways stay beside me k..



2 comment:

fazliana said...

zaza:)
thamks..nice post :))
l0ve it:)
miss u la dear :(
take care tau..
kenang daku dlm doa mu :')

azza said...

nana:)
i'l always luv u..
huhu..
2 1/2 thun kat poli mmg sgt2 bnyak memory yg sewiitt kan..:)

Post a Comment